Днес, на 25.03.2017г ни напусна нашият Съдружник и Приятел - Великият Иван Абаджиев

ПОКЛОН

Част от огромните му знания и опит, ще продължи да живее в нашите продукти. Част от огромното му сърце, ще продължи да живее в нас, хората които го обичаха и познаваха. Когато Бащата на Тежката Атлетика работи с теб, резултатът винаги е изключителен!

                 

  ФАЙВ СТАРС ЛАБОРАТОРИ ООД е независима българска лаборатория, производител на хранителни добавки за професионалния спорт, бодибилдинга и дейностите свързани с екстремно физическо и умствено натоварване.

  Уникалната ни серия продукти е разработена в резултат на неуморните търсения на най-великия треньор на България за всички времена – Иван Абаджиев. Нейната ефективност е доказана безброй пъти в неговата продължила почти три десетилетия кариера на наставник на българския национален отбор по вдигане на тежести, а десетките извоювани титли и медали са създали златен стандарт в методологията за тренировъчно натоварване и възстановяване.

  Наши постоянни клиенти са множество национални спортни федерации – както български, така и чуждестранни, Алианс Български Командоси и много други институции и центрове за подготовка на елитни спортисти или бойци.

  Ние сме винаги там, където е необходимо не само да се достигне пределът на възможното, но дори да се премине отвъд него!