Адванс

(ADVANCE; ADVANCE+; ADVANCE MAX; LEUZEA)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Тези хранителни добавки са изключително подходящи за хора, подложени на високи психо-физически натоварвания. Тонизират и ободряват, без да превъзбуждат централната нервна система. Значително повишават работоспособността на скелетните мускули, увеличават съдържанието на гликоген, млечна киселина, аденозинтрифосфорна киселина и креатинфосфат в тях.

Действат тонизиращо, притежават ясно изразен стимулиращ и тонизиращ ефект. Препоръчват се при физически и психически стрес, обща отпадналост, полова слабост, при възстановяване след тежко боледуване.Тези ефекти на Адванс, се обуславят от съдържащия се в нея водноспиртен извлек на Leuzea Carthamoidеs. Поради течната форма на продуктите усвояването им е изключително бързо и започва още в устната кухина. Това води до почти светкавичен ефект от приемането на препаратите.

  Познати повече от три хиляди години на народите от Централна Азия, Сибир и Китай извлеци от Leuzea Carthamoidеs (Левзея) са били давани ежедневно на планинските войни от Тибет и Хиндокуш които се славели с пословичната си сила, издържливост, желязно здраве и дълголетие. Съвременните изследвания на растението са доказали, че активните субстанции, на които се дължи неговата ефективност са серия фитоекдистероиди (екдистерони): makisterone-a /tetrahedron C28/, мakisterone-b, makisterone-c, makisterone-d, 20-hydroxyecdysone.  Те притежават натурален нехормонален анаболен ефект увеличавайки мускулната маса, действат като адаптогени помагайки на тялото и психиката да се справят със стреса при екстремални физически и психически натоварвания.

 Втори, но не по значение елемент на препаратите е пчелният мед. Той представлява една от най-прекрасните храни на майката Природа. Почти 100% енергия, медът не се разваля (открит е мед на 5000 години, годен за консумация). Поради специфичния си състав той е идеална храна и за мозъка. Медът играе и роля на транспортен катализатор, като ускорява доставката на активните субстанции до клетките в организма.

Добавките нямат противопоказания. Подходящи за употреба при всички възрасти.

 Съдържанието на активна субстанция (ексдистерон) в различните препарати варира. Доказано е, че ежедневният прием на 45 мг чист (95-100%) екстракт от екдистерон води до проява на всички благоприятни ефекти без опасност от физиологични увреждания в резултат на предозиране.

Опаковка: Разтвор на 50 мл водно-спиртен извлек от  Leuzea Carthamoidеs и 75 гр чист натурален пчелен мед.

 

Leuzea Carthamoidеs (Rhaponticum Carthamoidеs)

Левзея, Еленов корен/Maral root