КОМАНДО

(COMMANDO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Командо е може би най-универсалната хранителна добавка, когато се касае за сила и издържливост. Нехормоналната фитохимична формула е базирана на уникална комбинация екстракти от Tribulus terrestris (бабини зъби), Avena Sativa (овес), Epimedium Breviconum P.E (горянка : екстрактът съдържа icariin 40%) и Chromium Picolinate.

  Връща младежкия хормонален баланс в тялото на човека. При мъжете повишава нивата на Тестостерон и Лутенайзинт хормон, докато при жените повишава ФСХ и Естрадиол като не повишава нивата на тестостерон (това го прави подходящ и за двата пола). Паралелно с повишаването на хормоналните нива, се увеличават силно и сексуалната активност, и либидото (icariin го повишава екстремно).

  Благодарение на ендогенното увеличаване на тестостерона Командо притежава общостимулиращи функции, като подпомага централната нервна система и тонизира мускулите. Chromium Picolinatе се грижи за глюкозния метаболизъм, а овесът повишава усвояемоста на свободния тестостерон. Ето защо Командо е подходящ за хора, занимаващи се активно с мускулноизграждащи тренировки, атлети от различни дисциплини, хора на физическия труд, при сексуални проблеми и при двата пола, отпадналост, за бързо възстановяване.

  Продуктът е специално разработен за нуждите на българските военни командоси и успешно им помага да се справят в трудностите съпровождащи техните мисии в различни точки на света .

Опаковка: Таблетки 30 бр.