Dragon's Force


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Нов вид енергетик, който се характеризира с много силен ефект. 

 Съдържащите се в него L-Arginine α-Ketoglutarate и L-Ornithine α-Ketoglutarate са доказани азотни бустери допринасящи за увеличаване на силата и издържливостта при високи физически натоварвания като имат ясно изразен антикатаболен ефект (възпрепятстват разграждането на натрупаната мускулна маса). 

   Аргинин алфа-кетоглутаратът (АКГ)  е комбинация на аминокиселините аргинин и глутамин. Като азотен бустер (прекурсор на азотния оксид) той подпомага разширяването на кръвоносните съдове, подобрява кръвоснабдяването и увеличава притока на кислород към мозъка, сърцето и всички останали вътрешни органи.

 Орнитин алфа-кетоглутарат (ОКГ) съдържа орнитин и глутамин. Той участва активно в цикъла на Кребс (разграждане на хранителните вещества от организма и последващо изграждане на собствените му тъкани) и има свойството на широк прекурсор на аминокиселините аргинин, глутамин, пролин и различни полиамини.

  Заедно орнитин алфа-кетоглутарат и аргинин алфа-кетоглутарат действат като имуностимулиращи агенти, а първият подобрява възстановяването при травми, открити рани и следтренировъчен стрес. Участват в изграждането на мускулната тъкан, като се включват в състава на протеините, защото стимулират освобождаването на растежен хормон и пролактин от хипофизата и на глюкагон и инсулин от задстомашната жлеза.

Dragon's Force съдържа и Хром Пиколинат, който засилва ефекта на първите две субстанции, понеже участва в инсулиновото производство и способства за създаването на инсулиноподобни фактори, един от които е хормонът на растежа.

  Препаратът допринася за намаляване на мазнините и намалява чувството за остър глад.

Препоръчителна доза: 1-2 таблетки дневно преди хранене.

Опаковка: Таблетки (по 100 мг L-Arginine α-Ketoglutarate и L-Ornithine α-Ketoglutarate + 0.10 мг Chromium Picolinate).

Аминокиселината глутамин - 3D изображение