Екдистен

(Ecdisten)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Ecdisten е хранителна добавка, доказала се във времето и използвана широко в спортния свят oще от началото на 70-те години на миналия век.

  Активната субстанция (20-hydroxyecdysone, C8H14O2S2 ) се добива от екстрактa на Leuzea Carthamoidеs (левзея, еленов корен). Тя има свойствата на адаптоген и нехормонален анаболизант. Тонизира и ободрява, без да превъзбужда централната нервна система.

  Участва в множество вътреклетъчни процеси, увеличава съдържанието на аденозинтрифосфорна киселина, креатинфосфат и на гликоген в мускулите. Това води до качествено по-добра мускулатура, повишена сила и издържливост. Способства за намаляване на мазнините и намалява чувството за остър глад. 

  Изброените полезни качества на препарата са резултат от стероидната структура на 20-hydroxyecdysone, благодарение на която чрез него се постигат сходни с тези от употреба на анаболни стероиди резултати, но без нито едно от вредните им въздействия. Затова и този продукт е признат категорично за разрешен от гледна точка на антидопинговия контрол и подходящ за професионалните спортисти.

  Съчетава се с Commando, Tribesta Max, Tribesta Lux и Pure Gold. При приемане самостоятелно или заедно с някои от по-горните продукти, резултатът е поразителен!

  Ефектът от Екдистен е толкова мощен, че употребата му води до увеличение синтеза на клетъчни белтъци съответен на 40% от резултата на еквивалентна доза от известния анаболен стероид Метандростенолон. Това го прави идеалната добавка към високопротеинова диета.

  Препоръчителният за тежкоатлети и културисти дневен прием на Екдистен е 1-3 таблетки 2-3 пъти след хранене по време на анаеробните серии упражнения с големи тежести. Продължителността на приема е 10-20 дни, след което е желателно 10-15 дневно прекъсване, което се съчетава с облекчен поддържащ режим.

Опаковка: Таблетки 50 бр (20-HYDROXYECDYSONE -10 мг).

3D структурна формула на 20-hydroxyecdysone