ПАУЪР СЛИМ ФЛУИД

(POWER SLIM FLUID)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  Добавката е предназначена да подпомогне борбата с излишните килограми.

  Ускорява перисталтиката на червата, премахва чувството на остър глад, ускорява изгарянето на мазнините, намалява степента на усвояване на хранителните вещества от организма. Приемането на този продукт задължително трябва да се съчетае с правилно хранене и активен двигателен режим. При спазване на тези указания ефектът може да достигне до сваляне на 10-15 килограма месечно без негативно отражение върху здравето.

  Пауър Слим Флуид почти никога не се използва самостоятелно. Препоръчва се да се приема с Dragon's Force, Chromium Picolinate, Pure Gold и Microelmix. Приема се само преди хранене. Не се препоръчва на хора, страдащи от гастродоуденални проблеми - гастрит, язва, колит и подобни заболявания.

Съдържа: 100ml водно-спиртен извлек от Herba Alchemillae (цариче); Radix Ononidis (корен от гръмотрън); Herba Polygoni Hidropiper (водно пипериче); Folliculi Sennae (плод от касия); Frangula Alnus (зърнастец); Radix Polypodium Vulgare (корен от сладка папрат) +25ml чист натурален пчелен мед.

Препоръчителен прием: 1-3 дози (ок. 5 капки) се разтварят в 250 мл хладка вода и се изпиват. Процедурата се повтаря три пъти дневно.

Опаковка: 125 мл флакон. 

Касия (Senna Reticulata) 

 

 

Водно пипериче ( Polygonum hydropiper)