ТОРНАДО

(TORNADO)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Торнадо e продукт с патентована формула, който притежава всички полезни качества на анаболите, но без нежеланите им странични ефекти.

 TORNADO е получен чрез изключително сложната EXFTC (екстрактно-ферментационна, нискотемпературна) технология в контролирана среда.

  Преминал успешно тестване в Университета Бъркли, Калифорния (University of California, Berkeley) и Лас Вегас (Невада), ТОRNADO показа изключителни качества и абсолютна безвредност.

  Не се отлага в организма защото не е мастноразтворим продукт, макар че това налага ежедневната му употреба. Особена нужда от него има в тежките подготвителни и предсъстезателни периоди. Увеличава екстремално мускулната сила (с над 40%). Стимулира освобождаването на растежен хормон и пролактин от хипофизата и на глюкагон и инсулин от задстомашната жлеза, когато се приема във продължително (над 30дни) време. Подпомага бързото възстановяване - за по малко от един ден . Ако не сте възстановен напълно между тренировките, Вие ще загубите мускулна тъкан, а оттам и сила. За оптимално възстановяване, тялото има нужда от дни, свободни от усилията в залата. Ако не си осигурите достатъчно време за възстановяване, тренировката ще бъде обратно продуктивна. Алтернативата се нарича TORNADO.

  Един от най-полезните ефекти на този продукт е, че подпомага метаболизма на складираните телесни мазнини и тонизира мускулната тъкан. За активно занимаващите се със силови спортове атлети и бодибилдъри  е полезно да знаят за тези свойства на TORNADO както и въздействието му върху целия организъм като стимулант на физическата и умствена активност.

Опаковка: Флакон 125 мл.