ТРИБЕСТА ЛУКС

(TRIBESTA LUX)


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  TRIBESTA LUX е хранителна добавка предназначена за увеличаване на кондицията и динамичната сила. Основното и действие се дължи на екстракт от билката Tribulus terrestris (бабини зъби). Връща младежкия хормонален баланс в тялото на човека. Повишава нивата на Тестостерон и Лутенайзинт хормон при мъжете, а при жените увеличава производството на фоликулостимулиращия хормон в яйчиниците (ФСХ) и Естрадиол, като не повишава нивата на тестостерон. Това  прави продукта уникален като подходящ и за двата пола. Увеличават се силно и сексуалната активност, и либидото.

  При редовна употреба на TRIBESTA LUX нивата на сексуална активност остават постоянно високи. Посредством ендогенно увеличаване на тестостерона демонстрира общостимулиращи функции, като подпомага централната нервна система и тонизира мускулите.

  Това уникално стимулиращо въздействие на Трибулуса се дължи на високото съдържание на стероидни сапонини (растителни гликозиди) като протодиосцин, трибестин, прототрибестин, трибулозин и др. Трибулусът е широко разпространена билка както в Европа, така и в Азия, но най-ценните и богати на активни съставки сортове са тези, събирани на Балканите и в Мала Азия. Затова макар растението да е използвано като афродизиак и стимулант от дълбока древност и на много места, неговата днешна популярност в спортната медицина започва с изследванията на българските лекари и фармацевти.

   Важно за ефективността на добавката е съдържанието на Creatine Monohydrate. Той повишава мускулоизграждащото действие на добавката, като осигурява на тялото повече "гориво" - енергия в чист вид. Позволява по-тежки и продължителни натоварвания, както и по-бързо възстановяване след претоварвания.

  Съчетаването на тези два компонента прави TRIBESTA LUX един от най-полезните за мускулатурата продукти, тъй като тяхното комбинирано действие е в пъти по-ефикасно от самостоятелното им прилагане.

 Дозировка: 1-3 таблетки дневно.

 Опаковка: 30 таблетки (Tribulus terrestris Extract - 250mg; Creatine Monohydrate 99.8% – 200mg )

 

Tribulus terrestris (Бабини зъби)